۸۶ درصد ظرفیت مخزن سد کرج خالی است میانگین نرخ اجاره بها در تهران قیمت محصولات ایران‌خودرو و سایپا امروز پنجشنبه ۱۷ مهر ۱۴۰۴ + جدول قیمت سکه پارسیان امروز پنجشنبه ۱۷ مهر ۱۴۰۴ + جدول قیمت دلار آمریکا در بازار مبادله امروز پنجشنبه ۱۷ مهر ۱۴۰۴ قیمت سکه و طلا امروز پنجشنبه ۱۷ مهر + جدول قیمت دلار امروز پنجشنبه ۱۷ مهر کاهش قیمت جهانی طلا امروز پنجشنبه ۱۷ مهر واردات و عرضه گوشت تازه با ارز مبادله‌ای شروع شد پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۱۷ مهر ۱۴۰۴ / دلار به ۱۱۴ هزار تومان باز می‌گردد؟ پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا ۱۷ مهرماه ۱۴۰۴ / رکورد تاریخی قیمت طلا و سکه در ایران بانک مرکزی حمایت از تجار خسارت‌دیده در بندر شهید رجایی را اعلام کرد نتایج قرعه‌کشی ایران‌خودرو به زودی اعلام می‌شود/ منتخبان پیامک دریافت می‌کنند بازنشستگی مادران شاغل/ همه آنچه باید درباره شرایط و جدول جدید بدانید بانک مرکزی: پیش فروش سکه ادامه دارد/ پاسخ به تقاضای مردم و بازار

برگزاری نشست کمیته نظارت وزیران اوپک پلاس در 25 تیر

نشست کمیته نظارت وزیران اوپک پلاس روز ۱۵ ماه جولای (۲۵ تیر ماه) برگزار می شود.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۰ - ۱۹ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 09
کد خبر: ۴۹۸۸۴

به گزارش راهبرد معاصر نشست کمیته فنی کارشناسان اوپک پلاس برای روز ۱۴ ماه جولای (۲۴ تیر) و نشست کمیته نظارت وزیران اوپک پلاس برای روز ۱۵جولای (۲۵ تیر ماه) برنامه ریزی شده است. 

جلسه قبلی کمیته نظارت وزیران اوپک پلاس روز ۲۹ خرداد ماه به صورت وبینار برگزار و در آن مساله رعایت سهمیه های تولید نفت کشورهای عضو و تاثیر آن بر وضع بازار جهانی نفت بررسی شد،

الکساندر نوواک وزیر انرژی روسیه پس از آن جلسه گفت: کشورهای عضو اوپک پلاس بر پایبندی کامل خود به توافق کاهش تولید نفت تاکید دارند.

نوواک در گفت وگو با شبکه تلویزیونی روسیه۲۴ گفت: توافق بین المللی برای تثبیت بازار جهانی نفت به صورت کامل اجرا می شود و کشورهای شرکت کننده در این توافق بر عزم خود برای اجرای ۱۰۰ درصد تعهدات خود تاکید کردند. 

وی یادآوری کرد: کشورهای اوپک پلاس در ماه می ۸۷ درصد توافق برای کاهش تولید نفت را اجرا کردند و چند کشور نتوانستند حدود ۱.۳ میلیون بشکه کاهش تولید نفت را اجرا کنند.

 به گفته نوواک همه کشورهای شرکت کننده در این جلسه متعهد شدند که به صورت ۱۰۰ درصد به تعهدات خود عمل کرده و در طول چند ماه میزان تولید نفت که در ماه می کاهش نداده بودند را جبران کنند.  

وی گفت که بهای نفت در بازار جهانی نشانگر موفقیت توافق کاهش تولید نفت اوپک پلاس است و از زمان کسب توافق، بهای نفت دو برابر افزایش یافته است. بهای نفت در بازار جهانی بطور واقعی وضعیت بازار را نشان می دهد.

اوپک و متحدانش که به اوپک پلاس معروفند، پس از کاهش شدید قیمت نفت در پی گسترش ویروس کرونا در جهان تصمیم گرفتند با مشارکت دیگر فروشندگان نفت در جهان به توافقی برای کاهش تولید برسند.

آنها سرانجام توافق کردند که تولید خود را از اول ماه می (۱۲ اردیبهشت) ۹.۷ میلیون بشکه در روز کاهش دهند. سهم اوپک که متشکل از ۱۰ کشور با بیشترین تولید از اکتبر سال ۲۰۱۸ است، به میزان شش میلیون و ۸۴ هزار بشکه در روز است.

این توافق بار دیگر هم مورد تایید قرار گرفت و قرار است تا پایان ماه جولای نیزادامه داشته باشد.

 

ایرنا

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار